Algemene stad RocaStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorInterpr

  • vrijgavetijd:2022-06-20 22:38:24
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:486
  • Korte omschrijving:

    Algemene stad Roca,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering s

Artikel inhoud

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Algemene stad RocaOnderhoudsinhoud van de transformator

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Orumiyah.Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.


Algemene stad RocaStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorInterpretatie en observatie



Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Losse kernschroef

Sincere serviceLook van olie van de radiator

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


Algemene stad RocaStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorInterpretatie en observatie



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Eerst de klant.In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Transformer is

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Algemene stad RocaAls de transformator op volle kracht werkt, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen,Algemene stad RocaDe droge transformator is goed., maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken,Algemene stad Roca4000kva droge transformator, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

LasMatasdeFarfanOverige productinformatie
  • SyracuseKlein elektrisch hydraulisch hefplatformHoe zorg je voor goed dagelijks werk?

    SyracuseKlein elektrisch hydraulisch hefplatformHoe zorg je voor goed dagelijks werk?

  • Syracuse10 meter hefplatform autoHet belang van de selectie van machines

    Syracuse10 meter hefplatform autoHet belang van de selectie van machines

  • Horqin.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformOverzicht van de stijlverschillen

    Horqin.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformOverzicht van de stijlverschillen

  • Khorov.10 meter elektrisch hefplatformStreef naar uitmuntendheid

    Khorov.10 meter elektrisch hefplatformStreef naar uitmuntendheid

  • Khorov.Hefplatform voor boomgaarden plukkenVerlaag de arbeidskosten voor de kwaliteit van onderdelen

    Khorov.Hefplatform voor boomgaarden plukkenVerlaag de arbeidskosten voor de kwaliteit van onderdelen

  • Khorov.Hydraulische druk van het liftplatformIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsv

    Khorov.Hydraulische druk van het liftplatformIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontwikkelingsv

  • Khorov.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringOm de mal te verbeteren:

    Khorov.Hydraulische hefplatform van aluminiumlegeringOm de mal te verbeteren:

  • Buster10 meter mobiele liftProductie- en verkoopprijzen en situatie

    Buster10 meter mobiele liftProductie- en verkoopprijzen en situatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!