Sura San Pedro.Rode houten vloerWat zijn de prestatiepunten

 • vrijgavetijd:2022-04-23 18:27:52
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:282
 • Korte omschrijving:

  Sura San Pedro.,Vochtbestendig,Sura San Pedro.Wat beter is, houten vloer of vloertegels, geen vervorming in geval van water, en kan word

Artikel inhoud

Vochtbestendig,Sura San Pedro.Wat beter is, houten vloer of vloertegels, geen vervorming in geval van water, en kan worden gebruikt in keuken, toilet, kelder enz.

Silentie, comfortabele en elastische loopvoeten, de kenmerken van de wereld&× ;de top tien merken, China&෧;s top tien merken en vloer

kwaliteit

Wanlaweyn.Zie: of de dikte van de grondlakdoek vol is, of de schuimlaag,Sura San Pedro.Dalian plastic houten vloer, of er de onderste laag is, of de dikte van de onderste laag als een cicade vleugel is, en of de achterkant van de grondlakdoek zwart is.

Zo niet, moeten de werknemers zeer voorzichtig zijn met het voltooien van gekwalificeerd werk.Multilagen tapijten of vinyl kan moeilijk te verplaatsen en zijn meestal veel zwaarder dan dat

Om te voorkomen dat lokale vervagen als gevolg van frequente blootstelling aan zonlicht, is het beste om gordijnen te hangen om direct licht in diffuus licht te veranderen, wat bevorderlijk is voor het verlengen van de levensduur van de vloer.Let op het feit dat harde stoffen zoals metaalscherven en schoennietjes gemakkelijk het oppervlak van de versleten lakdoek kunnen krabben.Vermijd sigarettenpeuken, gekookt water en hete voorwerpen boven ; van direct contact met de plaat oppervlak.Voorkom brandmerken en schilfers.Druk niet lang op het oppervlak met rubberen kussentjes,bij indrukking is het moeilijk om te verwijderen.Hoewel de lakdoek op de grond brandvertragend en zelfblussend is, zal het bij hoge temperatuur schadelijke gassen ontbinden, die zullen stikken als ze te veel ingeademd worden.Ten eerste, buitenlandse goederen vervolgen


Sura San Pedro.Rode houten vloerWat zijn de prestatiepuntenGrondlak doek groen

De relatieve dichtheid van gelamineerde vloerplaat (multiplex met hoge dichtheid) moet .-.g/cm zijn die niet geschikt is voor te laag of te hoog.

k hout fineer op het oppervlak om het tekort van multiplex patroon te compenseren.Nadat het fineer is geplakt, een of twee lagen van matte verf, en het patroon van het behang zal helder en mooi, glad en drie-dimensionale.Hout vloer en houten behang interweven,Sura San Pedro.Welk merk vloer is goed, waardoor de stijl van de hele kamer verenigdeenvoudig en elegant.Op basis van een uniforme kleur of een redelijk interweven, kan het de hele kamer comfortabel en zacht, en geeft mensen een onbeschrijfelijk gevoel van mysterie.

Oké of niet?SPC vinyl vloerbedekking fabrikanten concentreren zich veel op de dichte kern van SPC vloerbedekking.Ze probeerden het meer bestand te maken tegen krimpen.

geïmpregneerd papier gelamineerde houten vloer is een vloer gemaakt van een of meer lagen van speciaal papier, geïmpregneerd met thermosettende aminohars, die geplaveid is op het oppervlak van houten karton substraat, zoals particleboard en hogedichtheidsvezelplaat,met een evenwichtige vochtige laagje op de rug en een slijtagebestendige laag en een decoratieve laag aan de voorkant.Het is warm geperst en gevormd.Ten eerste is het verdeeld in dun en dik (meer dan mm en ongeveer mm in dikte).

Grondlak doek groen


Sura San Pedro.Rode houten vloerWat zijn de prestatiepuntenDe kernlaag van de houten vloer van WPC is dikker dan die van de SPC vloer.WPC boards variëren van tot mm, terwijl SPC-borden variëren van tot mm.

waarHet is geschikt voor vloerverwarming.De SPC-vloer heeft een goede warmtegeleiding en een uniforme warmtedissipatie.Het speelt ook een energiebesparende rol voor familie

De technologie voor computersimulatie is anders dan de vloerbedekking van zuiver hout.Reingeforceerde vloerpatronen kunnen in verschillende vormen worden ontworpen.s gebruik effect.Hoe hoger de prijs van de composiet laag, de decoratie laag moet de beste grondstof.Wear resistente laag be ïnvloedt de prijs van composiet vloer.De anti-slijtlaag beïnvloedt direct de levensduur van laminaaldlaag.Momenteel,de gemeenschappelijke laminaaldvloerbedekking op de houtvloerbedekking kan geen hoge sterkte- en slijtvastheidscoëfficiënt bereiken, maar kan alleen laminaaldvloerbedekking bereiken.In deze coatings kan de slijtvastheid -omwentelingen bereiken.De prijs van landhout is een belangrijke factor die de prijs van landhout bepaalt.

Kleurfolie laag: verschillende decoratieve lagen van houtskorrel, steenkorrel en tapijtkorrel, die kunnen voldoen aan de verschillende behoeften van verschillende gelegenheden en verschillende smaken.

Sura San Pedro.geïmpregneerd papier gelamineerde houten vloer is een vloer gemaakt van een of meer lagen van speciaal papier, geïmpregneerd met thermosettende aminohars, die geplaveid is op het oppervlak van houten karton substraat, zoals particleboard en hogedichtheidsvezelplaat,met een evenwichtige vochtige laagje op de rug en een slijtagebestendige laag en een decoratieve laag aan de voorkant.Het is warm geperst en gevormd.Ten eerste is het verdeeld in dun en dik (meer dan mm en ongeveer mm in dikte).

k hout fineer op het oppervlak om het tekort van multiplex patroon te compenseren.Nadat het fineer is geplakt, een of twee lagen van matte verf, en het patroon van het behang zal helder en mooi, glad en drie-dimensionale.Hout vloer en houten behang interweven, waardoor de stijl van de hele kamer verenigd,eenvoudig en elegant.Op basis van een uniforme kleur of een redelijk interweven, kan het de hele kamer comfortabel en zacht, en geeft mensen een onbeschrijfelijk gevoel van mysterie.

Grondlak doek groen

LasMatasdeFarfanOverige productinformatie
 • VSAantekening van houten vloertegelsKan de dikte van invloed zijn op het vermogen om stralen te blok

  VSAantekening van houten vloertegelsKan de dikte van invloed zijn op het vermogen om stralen te blok

 • San Diego.Antikid van de vloerOpslagmethode van

  San Diego.Antikid van de vloerOpslagmethode van

 • Fort WorthAntiorrosieve houten vloerHoe worden verantwoordelijkheden verdeeld

  Fort WorthAntiorrosieve houten vloerHoe worden verantwoordelijkheden verdeeld

 • Nieuw Zuid-MemphisAntistatisch merk van de vloerTrekking van de vraag op de markt

  Nieuw Zuid-MemphisAntistatisch merk van de vloerTrekking van de vraag op de markt

 • Las VegasAntistatische vloerProductieproces van

  Las VegasAntistatische vloerProductieproces van

 • Abquiki.Beschermende vloerfolieBelang van productie en leven

  Abquiki.Beschermende vloerfolieBelang van productie en leven

 • Long BeachBouw van vloerenHuidige situatie en veranderingen van de industrie

  Long BeachBouw van vloerenHuidige situatie en veranderingen van de industrie

 • Wichito.Buitendeur anti-corrosievloerProducent voor rechtstreekse levering

  Wichito.Buitendeur anti-corrosievloerProducent voor rechtstreekse levering

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!