Las Matas de FarfanKoude opslagHet heeft grote gevolgen voor de grondstoffenmarkt.

 • vrijgavetijd:2022-04-23 18:27:52
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:174
 • Korte omschrijving:

  Las Matas de Farfan,Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte

Artikel inhoud

Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan mm. De liftschacht, de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten voorzien zijn van drainage en apparatuur om een stroomstoot van het water te vermijden.

Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

Las Matas de FarfanDe elektrische kast moet strikt in overeenstemming zijn met de eisen van de tekening, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.

Caxia do SulDe deur van de gecombineerde koude opslag is niet dicht. Pas de afstand tussen het scharnier van de deur en het deurslot en het opslaglichaam aan.

De twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, wordt vergemakkelijkt.

Koude opslag, overbelasting van de compressor,Las Matas de FarfanKoud opslagbedrijf, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.


Las Matas de FarfanKoude opslagHet heeft grote gevolgen voor de grondstoffenmarkt.De levensduur van de koude opslag hangt af van de kwaliteit van de koelapparatuur, maar het heeft ook een grote relatie met het juiste dagelijkse beheer en onderhoud na de installatie van de koude opslag. Vaak negeren mensen het laatste punt vaak. In het dagelijks leven, zolang we de koude opslag regelmatig onderhouden en onderhouden, kunnen we de levensduur van de koude opslag aanzienlijk verbeteren en de kosten verlagen.

Als de gecontroleerde atmosfeer niet voor lange tijd wordt gebruikt is er dan ook koeling nodig? Als de gecontroleerde atmosfeer niet voor een lange tijd na de installatie wordt gebruikt, zodat op dit moment koeling moet worden uitgevoerd.

Koude opslag, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.

Variabele kostenHet maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.

De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.

Het koelsysteem: koelsysteem is de kern van het ontwerp voor koude opslag. Het is de sleutel voor het bepalen van de economie, milieubescherming en de prestaties van koude opslag.


Las Matas de FarfanKoude opslagHet heeft grote gevolgen voor de grondstoffenmarkt.Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

projectDe producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.

Indien ammoniakcompressor wordt gebruikt, moet een speciale worden aangewezen en moet de uitlaattemperatuur strikt worden gecontroleerd. Wanneer een hoge druk wordt uitgeoefend, wordt een subsectie vastgesteld om het drukverschil te verminderen.

Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, gezouten stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium,Las Matas de FarfanInstallatie van verse groentegeberging, enz.

Las Matas de FarfanBrandvertrager, brandvertrager en hogetemperatuurbestendig polyurethaan is een soort vlamvertragend zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan –blad bereiken, en het zal alleen bij hogere temperatuur ontbinden. Bovendien zal polyurethaan koolstofafzettingen op zijn schuimoppervlak vormen wanneer, die helpt om het onderliggende schuim te isoleren. Het kan de verspreiding van vlammen effectief voorkomen.

De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.

Tijdens het gebruik van het medisch koelopslagproject voor de goederenwerf moeten de opgeslagen goederen strikt in overeenstemming zijn met de desbetreffende voorschriften. De goederen moeten een bepaalde afstand hebben van de grond en wand van de koude opslag. Bij het stapelen moet de afstand tussen de goederen en de goederen cm zijn. Tegelijkertijd moet de afstand tussen de goederen en de koude ventilator ook cm zijn. Geen goederen kunnen worden opgeslagen binnen dit bereik, Dit is ook een belangrijke inhoud in het gebruik van medische koude opslag engineering.

LasMatasdeFarfanOverige productinformatie
 • VSAanbevolen door koud opslagbedrijfSchokprijzen kunnen niet omhoog of omlaag

  VSAanbevolen door koud opslagbedrijfSchokprijzen kunnen niet omhoog of omlaag

 • Los AngelesAlgemene installatie voor koude opslagBriljantie aanmaken

  Los AngelesAlgemene installatie voor koude opslagBriljantie aanmaken

 • BrooklynBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallatiesEffect na toepassing

  BrooklynBedrijf voor het ontwerp en de installatie van koelopslaginstallatiesEffect na toepassing

 • Philadelphia.Bedrijf voor installaties voor koelopslag in groentegewassenWat zijn de belangrijkste v

  Philadelphia.Bedrijf voor installaties voor koelopslag in groentegewassenWat zijn de belangrijkste v

 • Manhattan.Bedrijven die grote koelkasten installerenProfessionele aanpassing

  Manhattan.Bedrijven die grote koelkasten installerenProfessionele aanpassing

 • Dalas.Behoudstechnologie van groenten in koude opslagHoe kunnen ondernemingen zichzelf redden?

  Dalas.Behoudstechnologie van groenten in koude opslagHoe kunnen ondernemingen zichzelf redden?

 • Austin.Berging bevrorenWelke industrie kunt u gebruiken

  Austin.Berging bevrorenWelke industrie kunt u gebruiken

 • Columbus.Bevroren en bevroren drugstransportNormen voor materiaalselectie

  Columbus.Bevroren en bevroren drugstransportNormen voor materiaalselectie

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!